Ås Vinklubb

Privat smaking Pinot Noir

tirsd 22.09.15 kl 19.00

Har noen lyst til å møtes hjemme hos meg i Sagaveien og gjennomføre en smaking av Pinot Noir viner? Hvor vi smaker den gamle verden mot den nye verden?
Jeg ser for meg 8-10 personer (førstemann til mølla Uttrykksikonet smile ).
Hver og en tar med en flaske vin. Jeg fordeler hvem som skal ta med vin fra hvilke områder i hvilke land. Ser for meg Burgund, California og New Zealand. Dere snakker eventuelt med en pol-ansatt og finner en flaske som er mest mulig terroir typisk innenfor en akseptabel pris.
Jeg stiller i tillegg til min flaske med noen ekstra glass ( ta med de tre dere har fått) og vann og brød etc. Samt at jeg forbereder litt fakta, teori om de enkelte land og områder. Påmelding på FaceBook eller epost til post@aasvinklubb.net

Hilsen Bjørn Hermansen, Sagaveien 9, 1430 Ås